Burgas24.bg разказа още през юни. В търсене на справедливост, през миналата

...
Burgas24.bg разказа още през юни. В търсене на справедливост, през миналата
Коментари Харесай

Помните ли трагичната история на Иван? Ето какво се случи, когато се срещна със здравния министър, да му изплаче болката си

Burgas24.bg описа още през юни. 
В търсене на правдивост, през предходната седмица възрастният мъж се срещна със здравния министър проф. Николай Петров. Днес в утринния блок "Здравей, България " по Нова телевизия министърът описа с детайлности, по какъв начин до момента в който е изслушвал вдовеца, се наложило да окаже първа помощ на колабиращ мъж.
"Бях в постройката на министерството, изслушвах бургазлията от ж.к. "Меден рудник ", който бе писал тъжба. Съпругата му е умряла, откакто е била лекувана в разнообразни лечебни заведения. В този миг погледнах през прозореца и видях кола за спешна помощ пред входа. Попитах какво вършат там и ми споделиха, че има пациент, на който оказват помощ. Аз съм реаниматор и се включих, с цел да оказа помощ на сътрудниците. Нямаше сърдечна активност. Закарахме го до ВМА ", описа проф. Петров. 
За случая съобщихме в края на предходната седмица.
Междувременно Burgas24.bg научи, че по време на визитата си в София, Иван Колев се е срещнал още с представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова и още няколко институции. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР